Buurthuis de Gowe

 

Activiteiten Dorpskracht en BGO en Acco:

Whatsapp Buurtpreventie

Via een Whatsapp-groep kunnen we elkaar attenderen op verdachte situaties. Aanmelden kan via Dorpskracht.Geeuwenbrug@gmail.com, onder vermelding van het 06-nummer.

Deze Whatsapp-groep wordt uitsluitend gebruikt als alarmsysteem. Andere berichten worden hier niet gedeeld.   

 

Optrommelactie

Net als enkele jaren geleden willen we graag weten wat de wensen van Geeuwenbruggers zijn. In een van de komende weken komt daarom de Optrommelactie langs! Deelname is eenvoudig: vul een of meer antwoordstrookjes in en geef de optrommel door aan de buren. Na enkele weken zijn alle trommels op hun eindbestemming en kunnen we jullie antwoorden inventariseren. Alvast bedankt voor het meedenken! 

NLdoet

Ook dit jaar doen we weer mee met NLdoet

Het thema is:

Aanpassingen buurthuis De Gowe


Wanneer? 

- 16 maart 2019

- aanvang: 9:30 - 15:00


Wat gaan we doen?

- Ingang Bibliotheek opknappen

- Darthoek verbeteren

- Terrein opruimen

- Dorpspomp reparerenActiviteiten van Dorpskracht zijn voor alle Geeuwenbruggers!

Bowling

Buurtvereniging BGO organiseert op zaterdag 16 februari een bowlingavond. Aanvang 20.00 uur; eigen bijdrage 7,50 euro. Omdat het Schortinghuis in Spier dicht is en de Borkenbaan niet meer gebruikt kan worden is het dit jaar in Vledder: Bowling Het Meer. We krijgen twee banen om te gooien. Deze liggen afgezonderd van de rest van de bowling EN met eigen bar.


Kerstverlichting

Door de inzet van veel vrijwilligers (de meesten van de Venesluis) is het gelukt om 3 km kerstverlichting langs de Hoofdvaart te realiseren. Vijf weken lang hebben tientallen vrijwilligers zich ingezet om 30 ornamenten te versieren met lichtsnoeren en deze te plaatsen. Daarnaast zorgde het bestuur van BGO weer voor de versiering van de brug. Het resultaat was een mooi verlicht Geeuwenbrug in de donkere dagen van december. Afgelopen zaterdag is alles weer opgeruimd. Een compliment voor alle vrijwilligers en de BGO en speciaal voor alle ondersteuning van Albert Moes, want zonder zijn medewerking en inzet was dit niet tot stand gekomen.